Jolan tarina

Kestävyysliikuttaja, juoksuohjaaja ja personal trainer

Olen Jola Maisala, nelikymppinen monipuolinen liikkunnanohjaaja, kestävyyslajien ohjaaja ja parempiin terveystottumuksiin ammatitaidolla kannustava personal trainer.

Koulutus: Olen Kisakallion urheiluopistosta valmistunut liikuntaneuvoja, tutkintona Liikunnan osaamisalana ammattitutkinto (150 osp). Olen pätevöitynyt myös Urheiluopistojen sertifioimaksi personal traineriksi. Ammattiltani olen lukion terveystiedon opettaja eli minulla on terveystieteen yliopistotutkinto (aineenopettajakelpoisuus), yliopistollisia ravitsemustieteenopintoja ja opiskelen liikuntapsykologiaa. Suunnistuksessa minulla on 2 luokan ratamestarikoulutus sekä lasten ohjaajakoulutus. Triathlonissa olen suorittanut 1-tason valmentajatutkinnon ja tänä vuonna 2020 opiskelen Triahtlonvalmennuksen 2-tason valmentajasertifikaatin. Olen ohjannut juoksuryhmiä, toiminnallista ulkotreeniä, järjestänyt liikuntatapahtumia ja yksilövalmentanut.

Liikuntaharrastukset: Harrastuksiani ovat polkujuoksu & juoksu, suunnistus, maastopyöräily, triathlon ja sisäliikunta, kuten spinning ja juoksua tukeva voimaharjoittelu. Luonnehdin itseäni kilpakuntoilijaksi tai kuntourheilijaksi eli tykkään kilpailla, mutta nautin myös rauhallisesta liikkumisesta, jossa samalla ehtii huomata kauneutta ympärillään. Kilpailen polkujuoksussa, maastopyöräilyssä ja triathlonissa sekä satunnaisesti maastotriathlonissa (yleisen sarjan SM hopea 2016), multisportissa (suunnistus, juoksu, maastopyörä ja melonta) ja suunnistuksessa, jossa aloitin kilpailemisen jo ennen kouluikää. Kesällä 2019 tein upean 4 päivän juoksuvaelluksen Alpeilla Mt Blancin ympäri 160 km.

Jämäkkä kannustaja: Olen iloinen ja kannustava ohjaaja, mutta myös haastan ja olen jämäkkä! Annan palautetta ohjattavilleni ja ohjaan hyvään suoritustekniikkaan. Tarkoituksenani ei ole vain pitää hyviä treenejä, vaan antaa ohjattaville uusia työkaluja ja motivaatiota toteuttaa liikuntaa arjessaan. Yksilöllisiä harjoitusohjelmia laatiessani teen hyvät kartoitukset asiakkaan elämänrytmistä ja ravitsemuksesta sekä teemme valikoiman sopivia testejä osana ohjaustilanteita.

Ymmärrystä arjenhallintaan: Ymmärrän kolmen lapsen äitinä hyvin arjen haasteita. Ja myös sen, että liikunnan ja oman hyvän olon lisääminen tuottaa hyvinvointia myös ympärilleen!

SM-maastotriathlon 2018. Kuva Xtrerra / Mainostoimisto Dominus

Copyright © 2019 Jola Training