Kävelijästä juoksijaksi -> ilmoittaudu

Kävelijästä  juoksijaksi -kurssi Tapiolassa SYYSKUUSSA 2020

  • Onko suunnitelmissasi aloittaa lenkkeily juosten?
  • Tavoitteesi on löytää lenkkeilystä kuntoiluharrastus. 
  • Saat ammattitaitoista, turvallista ja motivoivaa ohjausta ja opit parempaa juoksutekniikkaa.
  • Teemme juoksutekniikkaharjoituksia ja hyödynnämme erityisesti alamäkeä hyvän juoksuasennon löytämiseksi ja juoksun helpottamiseksi.

Aika: Tiistaisin 1.9-22.9 kello 17.00-17.45. Paikka: Tapiola, Silkkiniitty. Tapaaminen Espoon kulttuurikeskuksen edessä. ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

4 kerran kurssin hinta 45 €. Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsenille alennushinta 38 €.

Kurssi järjestetään hyvien yhteyksien päässä Tapiolassa. Tapaaminen Espoon Kulttuurikeskuksen edessä. Kurssin ohjaajana toimii liikuntaneuvoja (liikunnan ammattitutkinto) ja kestävyysurheilija Jola Maisala / Jola Training 

Kurssi järjestetään ulkona! Varusteiksi tarvitset juoksukengät ja sinulle mukavat urheilulliset vaatteet esim. verryttelyhousut tai juoksutrikoot. Harjoittelemme juoksutekniikkaa, yhdistämme kävelyä ja juoksua ja hyödynnämme alamäkeä harjoittelussa! Rohkeasti mukaan, vaikka aiempaa kokemusta ei olisi. Sopii kaiken ikäisille!

Ilmoittautumiset kurssille TÄSTÄ. Kysymykset jola.maisala@gmail.com tai Facebook (messenger) @jolatraining

Tarjolla myös kurssi jo juosseille: Juoksutekniikka paremmaksi. Aika ja paikka: Tiistaisin 1.9-22.9 kello 18-19, Tapiola, Silkkiniitty. Hinta: 4 krt 48 € (Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistyksen jäsen 40 €).