Metsärymy

  • Seuraava Metsärymy on YÖRYMY Kaitalammen / Luukin maastoissa Espoossa to 21.9.23 klo 20
  • Luvassa n. 1,5h pienellä porukalla polkuja ja osin metsässä. Pimeässä mennään ja osin heijastinmerkattua reittiä!
  • Jos kaipaat lamppua lainaan tai kaipailet kyytiä – laita viestiä! Ja muutenkin ilmoittaudu etukäteen.
  • Tapaaminen klo 20 Vihdintien pohjoispuolen parkkiksella Kaitalammen ja Halkolammen välissä. Google Maps: Luukin ulkoilualue P pysäköintialue Halkolampi

Jalkaan nastarit tai polkujuoksukengät ja lamppu päähän!

Jola hoitaa suunnittelun ja suunnistuksen ja sinä nautit öisen metsän tunnelmista!

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan – myös MobilePay 61601. Ilmoittauduthan mieluusti etukäteen mieluusti etukäteen: Whatsapp, Insta, Messenger, puhelin, sähköposti – rohkeasti mukaan!

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-3 h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa tontut tarjoilivat myös glögiä ja jouluherkkuja matkalta löytyneellä laavulla! Vuosi 2022 on rymyilty tammikuussa Luukissa Espoossa (Halkolammelta), helmikuussa Vihdin Palakoskella ja maaliskuussa Nuuksiossa mm. Meerlammen luola, huhtikuussa Kopparnäs Inkoossa, toukokuussa Kirkkonummen Hvittorp & Villa Mehu ja kesäkuussa Kauhalassa Kirkkonummella, syksyllä puolestaan Urbaanimetsärymyssä Kauniaisissa ja Villasukkarymyssä Nuuksion Sorlammella paksussa lumihangessa. 2023 startattiin Solvallan mäkisillä maastoilla ja muina kohteina mm. Kirkkonummen Meiko, Kopparnäs, Siikaranta Nuuksio ja elokuussa Vihdin Palakoski.

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275