Metsärymy

  • Seuraava Metsärymy on Sorlammella, Nuuksiossa Espoossa SUNNUNTAINA 3.3 klo 10.
  • Luvassa noin 2 h pienellä porukalla polkuja ja osin metsässä.
  • Tapaaminen: Sorlammen pysäköintialue osoite: Nuuksiontie 30.
  • Nastakengät jalkaan ja talvipukeutuen. Gaterit/säärystimet nilkkojen suojaksi (jos on). Vaihtovaatetta matkaan (autoon).
  • Vauhti on rauhallinen, poluilla reippaammin kuin maastossa.

Laitathan tiedon tulostasi (IG, WA tai maili)

Jalkaan nastarit: juostaan polkuja ja lumessa metsässä.

Jola hoitaa reitin suunnittelun ja suunnistuksen ja sinä nautit rymyilystä hyvässä pienporukassa!

Jola Training kursseille, ohjauksiin tai leireille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 14 € hintaan. Ilmoittauduthan mieluusti etukäteen mieluusti etukäteen: Whatsapp, Insta, Messenger, puhelin, sähköposti – rohkeasti mukaan!

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-3 h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa tontut tarjoilivat myös glögiä ja jouluherkkuja matkalta löytyneellä laavulla! Vuosi 2022 rymyiltiin tammikuussa Luukissa Espoossa (Halkolammelta), helmikuussa Vihdin Palakoskella ja maaliskuussa Nuuksiossa mm. Meerlammen luola, huhtikuussa Kopparnäs Inkoossa, toukokuussa Kirkkonummen Hvittorp & Villa Mehu ja kesäkuussa Kauhalassa Kirkkonummella, syksyllä puolestaan Urbaanimetsärymyssä Kauniaisissa ja Villasukkarymyssä Nuuksion Sorlammella paksussa lumihangessa. 2023 startattiin Solvallan mäkisillä maastoilla ja muina kohteina mm. Kirkkonummen Meiko, Kopparnäs, Siikaranta Nuuksio, Vihdin Palakoski ja Yörymy Luukissa ja joulukuussa Kaarnaisten korpi Lohjan Kisakalliossa. Vuosi 2024 on aloitettu Nuuksiossa: Haukkalammella ja Sorlammella.

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 14 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275