Metsärymy su 13.2 Palakoskella

Talvinen Metsärymy juostaan ja kahlaillaan lumessa sunnuntaina 13.2 klo 10 Palakoskella Vihdissä. Metsärymyily helmikuu on hienoissa juostaan, kipitetään, kiipeillään ja kahlataan lumessa Palakosken virksitysalueella ja lähiympäristössä Luukissa.

Luvassa Palakosken virkistysalueella ja lähiympäristössä 2,5h pienellä porukalla upeassa maastossa: paljon hienoja kallioita ja maisemia luvassa ja korkeuseroista mukavaa fyysistä haastetta! Luvassa Palojoen reunamia (ja ehkä ylitys) ja Mummusalin kalliojyrkänteen (kuvassa) hienot maisemat. Jos jäistä, nastalenkkarit jalkaan!

Tässä Linkki kohteeseen Palakosken pyäsköintialue. Lisätietoja kohteesta – vaikka me rymyilemme myös kartan ulkopuolelle: uuvi.fi/fi/kohde/palakoski

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan – myös MobilePay 61601. Ilmoittauduthan etukäteen – rohkeasti mukaan!

Tammikuun la 15.1.22 Metsärymyily sijoittuu Vihdintien tuntumaan Espoon Luukkiin. Starttaamme talvirymyn klo 10. Googleen haku: Luukin ulkoilualue P pysäköintialue Halkolampi. Varaa autoon lämmintä vaihtovaatetta ja jalkaan nastakenkä tai polkujuoksukenkä ja riittävän lämmintä sukkaa + gaiter/säärystin jos on. Ja myös energiaa hiukan mukaan, ehkä vettä.

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-2,5h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa!

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275