Metsärymy Solvalla su 12.2

  • Metsärymy Solvalla su 12.2 klo 9.30
  • Luvassa n. 2h pienellä porukalla hienoissa maastoissa.
  • Tapaaminen klo 9.30 Nuuksiontie 59 parkkiksella

Helmikuinen Metsärymy – Talvirymy: noustaan rauhassa mäkiä ja vauhdikkaasti juosten loikitaan, myös kävellään ja kahlataan Nuuksiossa Solvallan maastoissa. Matkalle sattuu mainioiden nousujen lisäksi ainakin yksi luola.

Matkaan polkujuoksu- tai nastakengillä nilkat mieluusti suojaten gaitereilla tai säärystimillä! Märkä keli vaatinee vaihtohanskat reppuun tai taskuun.

Vauhti on rauhallinen ja parit pysähdyksetkin tulee. Mukaan juomaa itse kantaen (ei kädessä) tai laita jonkun reppuun, pientä evästä, mutta lopussa pientä joulutunnelmaista makeaa!

Maksuton (vuonna 2022 tai kevät 2023) Jola Training asiakkaille. Muille 13€ MobilePaylla numeroon 61601. Rohkeasti mukaan vaan! Porukka on yleensä pieni ja erivauhtiset pärjäävät hyvin näillä reissuilla.

  • Ilmoittautumiset mieluusti etukäteen: Whatsapp, Insta, Messenger, puhelin, sähköposti

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan – myös MobilePay 61601. Ilmoittauduthan etukäteen – rohkeasti mukaan!

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-3 h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa tontut tarjoilivat myös glögiä ja jouluherkkuja matkalta löytyneellä laavulla! Vuosi 2022 on rymyilty tammikuussa Luukissa Espoossa (Halkolammelta), helmikuussa Vihdin Palakoskella ja maaliskuussa Nuuksiossa mm. Meerlammen luola, huhtikuussa Kopparnäs Inkoossa, toukokuussa Kirkkonummen Hvittorp & Villa Mehu ja kesäkuussa Kauhalassa Kirkkonummella, syksyllä puolestaan Urbaanimetsärymyssä Kauniaisissa ja Villasukkarymyssä Nuuksion Sorlammella paksussa lumihangessa.

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275