Metsärymy

  • Seuraava Metsärymy on Lohjalla Kisakallion Urheiluopistolla La 2.12 klo 10.30.
  • Luvassa noin/vajaa 2 h pienellä porukalla polkuja ja osin metsässä.
  • Tapaaminen Urheiluopiston pääovella (wc mahdollisuus siis ja lopuksi voi vaikka lounastaa tai juoda kahvit)
  • Nastakengät jalkaan ja talvipukeutuen. Vaihtovaatetta matkaan (autoon).
  • Vauhti on rauhallinen, poluilla hiukan reippaammin kuin maastossa.

Laitathan tiedon tulostasi (IG, WA tai maili)

Matkalla hienoja kohteita, kuten kyseinen kallioseinämän rakoparvi!

Jalkaan nastarit: juostaan polkuja, pitkoksia ja lumessa metsässä.

Jola hoitaa reitin suunnittelun ja suunnistuksen ja sinä nautit rymyilystä hyvässä pienporukassa!

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan – myös MobilePay 61601. Ilmoittauduthan mieluusti etukäteen mieluusti etukäteen: Whatsapp, Insta, Messenger, puhelin, sähköposti – rohkeasti mukaan!

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-3 h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa tontut tarjoilivat myös glögiä ja jouluherkkuja matkalta löytyneellä laavulla! Vuosi 2022 on rymyilty tammikuussa Luukissa Espoossa (Halkolammelta), helmikuussa Vihdin Palakoskella ja maaliskuussa Nuuksiossa mm. Meerlammen luola, huhtikuussa Kopparnäs Inkoossa, toukokuussa Kirkkonummen Hvittorp & Villa Mehu ja kesäkuussa Kauhalassa Kirkkonummella, syksyllä puolestaan Urbaanimetsärymyssä Kauniaisissa ja Villasukkarymyssä Nuuksion Sorlammella paksussa lumihangessa. 2023 startattiin Solvallan mäkisillä maastoilla ja muina kohteina mm. Kirkkonummen Meiko, Kopparnäs, Siikaranta Nuuksio ja elokuussa Vihdin Palakoski. Syyskuussa Yörymyiltiin Luukissa!

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275