Metsärymy 22.4 klo 10 Kopparnäsissa

  • Metsärymy la 22.4 klo 10
  • Luvassa n. 2h pienellä porukalla hienoissa mereisissä kalliomaastoissa ja osin metsässä. Paikoin nopeaa maastoa ja luvassa paljon kevätbongauksia!
  • Tapaaminen klo 10 Kolmaholmenin ja Störsvikin risteyksessä parkkipaikalla (karttalinkki)

Matkaan polkujuoksukengät ja ehkä hiukan juomaa ja evästä!

Maksuton (vuonna 2022 tai kevät 2023) Jola Training asiakkaille. Muille 13€ MobilePaylla numeroon 61601. Rohkeasti mukaan vaan! Porukka on yleensä pieni ja erivauhtiset pärjäävät hyvin näillä reissuilla.

  • Ilmoittautumiset mieluusti etukäteen: Whatsapp, Insta, Messenger, puhelin, sähköposti

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan – myös MobilePay 61601. Ilmoittauduthan etukäteen – rohkeasti mukaan!

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-3 h “metsärymyjä” järjestetään la tai su kerran kuussa! Vuonna 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa, syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa, marraskuussa Nuuksion Siikaniemessä ja joulukuun pikkujoulumetsärymyssä Nuuksiossa Kattilajärven ja Urjan maisemissa tontut tarjoilivat myös glögiä ja jouluherkkuja matkalta löytyneellä laavulla! Vuosi 2022 on rymyilty tammikuussa Luukissa Espoossa (Halkolammelta), helmikuussa Vihdin Palakoskella ja maaliskuussa Nuuksiossa mm. Meerlammen luola, huhtikuussa Kopparnäs Inkoossa, toukokuussa Kirkkonummen Hvittorp & Villa Mehu ja kesäkuussa Kauhalassa Kirkkonummella, syksyllä puolestaan Urbaanimetsärymyssä Kauniaisissa ja Villasukkarymyssä Nuuksion Sorlammella paksussa lumihangessa. 2023 startattiin Solvallan mäkisillä maastoilla ja Kirkkonummen Meiko.

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan. Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin/WA 050-3301275