Metsärymy

Seuraava vauhdikas kuukausittainen metsärymy kiivetään ja kipitetään lauantaina 13.11 klo 10.30 Nuuksiossa Siikaniemessä. Osoite on: Kolmoislammenranta, Espoo Kesto on 2- 2,5h eli juomaa & energiaa! Juoksemme monipuolisessa maastossa: metsäpolkua, metsärämpimistä, järvenrantaa ja ennen kaikkea upea kallio ja todella paljon hienoja luolia ja lohkareita.

Jola Training Metsärymyissä juostaan umpimetsää, (kävellään) mäkiä, välillä polkuja sekä talvisin kahlataan lumihangessa. Ohjattuja 2-2,5h “metsärymyjä” järjestetään la/su noin kerran kuussa! 2021 Metsärymyiltiin tammikuussa Brobackan majalta eli Nuuksionmajalta, helmikuussa Solvallasta ja maaliskuussa Siikarannasta Nuuksiossa, huhtikuussa Kauhalassa Kirkkonummella, kesäkuun alussa oltiin Siuntion Grottbergetillä (hieno luola!), kesäkuussa Kattilassa Nuuksiossa, elokuussa Kopparnäsisssa Inkoossa ja syyskuussa Vihdissä hienoissa kalliomaisemissa!

Jola Training kursseille osallistuvat sekä valmennusasiakkaat maksutta mukaan. Metsärymyt ovat kuitenkin kaikille avoimia 13 € hintaan.

Turvallisesti porukassa suunnataan vaihteleviin maastoihin. Mukaan tarvitaan kestävyyttä ja sitkeyttä, säänmukaiset varusteet ja ehkä pientä evästä ja juomaa! Kysele myös kyytejä!

Ilmoittautuminen etukäteen, sillä porukka pidetään pienenä! Ilmoittautumiset @jolatraining Facebook sivulla sekä Instagramissa @jolatraining tai sähköposti tai puhelin 050-330 12 75.