Polkujuoksuleiri Nuuksion Solvallassa 15-16.4.2023

Jola Training järjestää upean polkujuoksuleirin huhtikuussa 15-16.4.2023 Nuuksion Solvallan Urheiluopistolla. Luvassa lauantaista sunnuntaihin polkujuoksutekniikkaa, treeniä & yhdessäoloa syömisineen upeissa maastoissa. Huolella suunniteltu treeniohjelma sisältää neljä polkujuoksuharjoitusta (tekniikkaa, pitkä treeni, hämäräpolkujuoksu) & juoksijan venyttelyt. Hintaan kuuluu yöpyminen ryhmälle varatussa Pikku-Solvalla majoitustilassa & ruokailut Solvallan päärakennuksessa. 

Alustava leiriohjelma löytyy alta. Leirin järjestää Jola Training & ohjaajina kokeneet polkujuoksijat Jola & Tuomas Maisala!

Kenelle sopii? Kokeneelle polkujuoksijalle, jolla jo kilometrejä ja kisakokemuksia takana. Sopii hyvin myös aloittelijalle, jolla on kestävyyskuntoilutaustaa. Osa harjoitteista yhdessä ja jakaudumme myös ryhmiin! Harjoitukset on suunniteltu eri kuntotasot huomioiden.

Leirin kokonaishinta 250 € (sis alv) Sisältää: treenit la & su, 1 yön majoitus Jola Training polkujuoksuleirin omassa käytössä olevassa Pikku-Solvallassa sis. lakanat & pyyhkeet. Hintaan kuuluuvat ruokailut: la 15.4 päivällinen, su 16.4 aamupala ja lounas. Nautimme myös runsaan iltapala la iltana, mutta mukaan kannattaa ottaa juoksuevästä. Majoitustila Pikku-Solvalla, jossa myös keittiötila ja luentotila. Illanviettoon on varattu myös rantasauna.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi tällä lomakkeella Lisätietoja jola.maisala@gmail.com Varaus on sitova, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle. Majoitukseen mahtuu 11 osallistujaa (+ 2 lisäpaikkamahdollisuutta) & lisäksi lerille voidaan ottaa 6 henkilöä ilman yöpymistä (ruokailut ostettavissa erikseen). Ei majoituttuville leirihinta kaikkine ohjelmineen (myös sauna ja iltapala) on 135 €. Erikseen on ostettavissa (päivällinen, aamiainen ja lounas).

Alustava leiriohjelma

Lauantai 15.4

Klo 12..10-12.30 Majoittuminen Folkhälsan Solvallan “Pikku-Solvallaan”

Klo 12.30 Esittelyt Tapaaminen Pikku-Solvalla+ aloituslenkki + tekniikkaharjoitukset n. 2-2,5h. Jakoa myös vauhtiryhmiin. 

Klo 16-17.30 päivällinen

Klo 17.45-18.45 Varusteinfoa ja tietoa polkujuoksusta lajina + tapahtumista. Tuomas kertoo polkjuoksu-ultrista.

Klo 19.00 Iltapolkujuoksu (oma lamppu varuiksi, lainkaankin saa. Aurinko laskee vasta n. 20.30) 

Klo 20.30-22.00 Rantasauna + avanto

Ohjattua venyttelyä enne ja/tai jälkeen saunana. Illanviettoa + iltapala (leipä, hedelmä, suolaista, alkoholittomat virvokkeet). 

Sunnuntai 16.4

Klo 7.15-7.50 Aamun herättelevä polkujuoksu (vapaaehtoinen) TAI 

Klo 7.30 Lempeä aamuvenyttely 

Klo 8-9 Aamupala (tarjolla jo 7.30) + pieni lepo

Klo 9.30-11.45 Polkupitkis (oma välipalaa mukaan!)

Klo 12 kieppeillä: Suihku ja huoneiden luovutus

Klo 12.15-13.30 Päätöslounas

Mukaan: säähän sopivat varusteet ja vaihtovaatetta, pitkälle lenkille juomankantosysteemi esim. juoksureppu, 1-2 polkujuoksukengät (suunnistuskengät ok), uima-asu, otsalamppu (kysy lainamahdollisuutta).

Leiriläisiä ei ole vakuutettu Jola Training toimesta (Suositus: kattava ITRAn polkujuoksuvakuutus). Matkat Solvallaan eivät kuulu leirin hintaan. Majoittuminen (5 kpl) 2 hengen huoneissa + (1 kpl) 1 hengen huone. Lisäksi 2 lisämajoitusmahdollisuutta.

Tervetuloa elämykselliselle polkujuoksuleirille!