YÖPOLKUJUOKSU torstaisin 7-28.10

Yöpolkujuoksu eli polkujuoksun pimeäkurssi Olarin koululta Espoon keskuspuistossa torstaisin 7-28.10.2021 (4krt) klo 19 ->

Syksyn 2020 Jola Training Pimeäpolkujuoksun osallistujia

Hinta 65 € (4 krt) ILMOITTAUTUMISET tästä. 3 krt = 55€ ja yksittäiskerroille (20€) pääset mukaan laittamalla viestiä!

Tämä on sinulle, joka haluat saada ryhmästä iloa ja intoa sekä samalla tekniikkavinkkejä polulle. Onko sinulla uskallusta lähteä pimeille poluille? Yhdessä on! Tarvitset otsalampun ja sään mukaiset kengät eli mieluusti polkujuoksukengät tai nastakengät esim. suunnistuskengät! Varustauduthan myös heijastivin vaattein / heijastimin. Kysy näistä rohkeasti neuvoa! Teemme hiukan harjoitteita mm. juoksutekniikkaa ja mäkiharjoitteita Olarin pulkkamäessä. Ennen kaikkea koluamme polkuja ja myös mäkiä vauhtia vaihdellen. Uskon voivani johdattaa sinut kokonaan uusille polkureiteille! Luvassa myös nopeatempoista heijastinrataa.

Voit olla kokenut polkujuoksija tai melko aloittelijakin. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on, että pystyt hölkkäämään/juoksemaan yhtäjaksoisesti vähintään 30 min. Tehokkaammat osiot teemme mm. toistamalla samaa polkumäkeä. Tämä voi olla ensikosketuksesi yöpolkujuoksuun tai olet jo kokenut. Saat hyvää valimistautumista myös polkujuoksukisoihin esim. Helsinki Night Trail 15.10 (13km) tai Bodom Night Trail 16.10 (10km), joihin ehdit halutessasi ilmoittautua vaikka kurssin aloittamisen jälkeen. Mitään kisailutavoitteita ei kuitenkaan tarvitse olla!

Tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen! Jola käy useita yöpolkujuoksukisoja vuodessa mm. Nuuksio Night Trail, Himos Winter Trail Night. Kuva Bodom Night 2019.

Harjoituksien kesto on 60-80 minuuttia. Treenit sisältävät aina alkulämmittelyn, hiukan juoksutekniikkaharjoituksia ja ennen kaikkea polkujuoksua pimeässä. Tervetuloa kehittymään juoksijana, polkujuoksijana, pimeässä liikkujana ja kasvattamaan kuntoa ammattiohjauksessa! Tietoa myös varusteista ja turvallisuudesta + suunnistuksesta (suunnistaa ei tarvitse osata). Harjoitukset starttaavat Olarin koulun pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8).

Toisena ohjaajana to 21.10 mukana Tuomas Maisala. Hän on 2019 Ylläs-Pallas 160 km ja Vaarojen Maraton 130 km voittaja, 2021 2. sija ja 2021 3. sija. Kuva: Aapo Laiho (2019 NUTS Ylläs-Pallas)
Tuomaksen omia tunnelmia kisoista mm. 2021 Vaarojen raportti: tuomas.maisala.net/home

P.s. Suunnitteilla myös Polkujuoksun talvikurssi. Kysy tästä jo, jos kiinnostaa! Ja hei muista maksuton etusi osallistua METSÄRYMYIHIN: http://www.jolatraining.fi/metstarymyily/

Älä epäröi ottaa yhteyttä jola.maisala@gmail.com jos kurssin tiimoilta jokin asia askarruttaa. Seuraa myös FB / intsassa @jolatraining