Polkujuoksun pimeäkurssi

3 kerran kurssin ajankohdat: tiistai 13.10 (19), tiistai 20.10 (19), torstai 29.10 (klo 19) ! ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ! 3 kerran kurssin hinta on 40 €. Yksi kurssikerta 15 € (tällöin yhteys email/mese/puh eli mukaan, jos mahtuu).

Tämä on sinulle, joka haluat saada ryhmästä iloa ja intoa sekä samalla tekniikkavinkkejä polulle. Onko sinulla uskallusta lähteä pimeille poluille? Yhdessä on! Tarvitset otsalampun ja sään mukaiset kengät eli mieluusti nastalliset tai polkujuoksukengät! Varustauduthan myös heijastivin vaattein / heijastimin. Kysy näistä rohkeasti neuvoa! Teemme hiukan harjoitteita mm. juoksutekniikkaa ja mäkiharjoitteita Olarin pulkkamäessä. Ennen kaikkea koluamme polkuja ja myös mäkiä vauhtia vaihdellen. Uskon voivani johdattaa sinut kokonaan uusille polkureiteille! Luvassa myös nopeatempoista heijastinrataa.

Voit olla kokenut polkujuoksija tai melko aloittelijakin. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on, että pystyy hölkkäämään/juoksemaan yhtäjaksoisesti vähintään 30 min. Tehokkaammat osiot teemme mm. toistamalla samaa polkumäkeä.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen! Jola käy useita yöpolkujuoksukisoja vuodessa mm. Nuuksio Night Trail, Himos Winter Trail Night. Kuva Bodom Night 2019.

Harjoituksien kesto on 60-70 minuuttia. Treenit sisältävät aina alkulämmittelyn, hiukan juoksutekniikkaharjoituksia ja ennen kaikkea polkujuoksua pimeässä. Tervetuloa kehittymään juoksijana, polkujuoksijana, pimeässä liikkujana ja kasvattamaan kuntoa ammattiohjauksessa!

Harjoitukset starttaavat klo 19 Olarin koulun pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8).

Älä epäröi ottaa yhteyttä jola.maisala@gmail.com jos kurssin tiimoilta jokin asia askarruttaa. Ja päivityksiähän saa, kun seuraa FB.ssa / intsassa @jolatraining