Toiminnallinen ulkotreeni kesäkuu Tapiolan Urheilupuisto

Saat ryhmästä voimaa treenata ja koulutetulta liikunnanohjaajalta neuvot ja vinkit juuri sinulle. Saat siis rääkätä itseäsi tai tehdä harjoitukset lempeämmin. Porukasta löytyy voimaa 💥

Toiminnallisessa ulkotreenissä harjoitellaan keskiviikkoisin kesäkuussa KOLME kertaa: 1.6, 15.6 ja 22.6 Tapiolan Urheilupuistossa ns. kuntokontilla klo 17-18! Osoite on Urheilupuistontie 3.

Jos et joku kerroista ei sovi, tule jo toukuussa treeniin tai tule testaamaan kertamaksulla: Olarin koululla (Olarinniityntie 4) klo 17-18 Pienryhmässä tehdään lihaskuntoa ja opit hyvää suoritustekniikkaa sekä uusia liikkeitä. Sopii kunnonkohottajille tai kovakuntoisille sukupuolesta riippumatta.

Ilmoittautumiset tästä! 3 krt (35€). Mahdollista myös vain ilmestyä paikalle: kertakäynnit 14 € näppärästi MobilePaylla nro: 61601

Spurttia & kehonvoimaa – cross trainingia ulkona säässä kuin säässä pienryhmässä.

Haastetaan lihaskuntoa, juostaan mäkeä, spurttaillaan, tehdään juoksukuntopiiriä. Liikkeistä annetaan suoritusvaihtoehtoja. Treenaamme mäessä, koulun pihalla, hiekkateillä ja pallokentällä oman kehon painolla ja joskus välinein. Rankkaa ja hauskaa 💥

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂 Ja yhdessä treenaaminen on kivaa!

Käytämme kehonpainoa, mutta välillä välineitäkin tai telineitä!

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus! Katsoithan yleiskuvauksen Toiminnallinen ulkoharjoittelu.

Mitä mukaan?! Avoin mieli ja keliin sopivat vaatteet + hanskat (hyvä ote esim. hiihtohanskat tai rautakaupan työhanskat) + lenkkarit jalkaan!

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua 2-2,5h Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon ja lähialueet! Seuraava on maanantaina 13.6 Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos et ole Jola Training asiakas tai kaveri haluaa mukaan, on hinta 13€.