Toiminnallinen ulkotreeni kesäkuu Tapiolan Urheilupuisto

Saat ryhmästä voimaa treenata ja koulutetulta liikunnanohjaajalta neuvot ja vinkit juuri sinulle. Saat siis rääkätä itseäsi tai tehdä harjoitukset lempeämmin. Porukasta löytyy voimaa 💥

Toiminnallisessa ulkotreenissä harjoitellaan keskiviikkoisin kesäkuussa KOLME kertaa: 1.6, 15.6 ja 22.6 Tapiolan Urheilupuistossa ns. kuntokontilla klo 17-18! Osoite on Urheilupuistontie 3.

Jos et joku kerroista ei sovi, tule jo toukuussa treeniin tai tule testaamaan kertamaksulla: Olarin koululla (Olarinniityntie 4) klo 17-18 Pienryhmässä tehdään lihaskuntoa ja opit hyvää suoritustekniikkaa sekä uusia liikkeitä. Sopii kunnonkohottajille tai kovakuntoisille sukupuolesta riippumatta.

Ilmoittautumiset tästä! 3 krt (35€). Mahdollista myös vain ilmestyä paikalle: kertakäynnit 13 € näppärästi MobilePaylla nro: 61601

Spurttia & kehonvoimaa – cross trainingia ulkona säässä kuin säässä pienryhmässä.

Haastetaan lihaskuntoa, juostaan mäkeä, spurttaillaan, tehdään juoksukuntopiiriä. Liikkeistä annetaan suoritusvaihtoehtoja. Treenaamme oman kehon painolla ja joskus välinein. Rankkaa ja hauskaa 💥

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂 Ja yhdessä treenaaminen on kivaa!

Käytämme kehonpainoa, mutta välillä välineitäkin tai telineitä!

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus! Katsoithan yleiskuvauksen Toiminnallinen ulkoharjoittelu.

Mitä mukaan?! Avoin mieli ja keliin sopivat vaatteet + hanskat (hyvä ote esim. hiihtohanskat tai rautakaupan työhanskat) + lenkkarit jalkaan!

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua 2-2,5h Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon ja lähialueet! Seuraava on maanantaina 13.6 Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos et ole Jola Training asiakas tai kaveri haluaa mukaan, on hinta 13€.