”Räntärääkki” – Joulukuu

18.11-16.12 (ei to 25.11) “Räntärääkki” toiminnallinen ulkotreeni torstaisin Olarin koululla (Olarinniityntie 4) klo 17.30-18.30. Pienryhmässä otetaan energiaa pimenevään syksyyn kohottamalla kuntoa ja säätä uhmaten! Sopii kunnonkohottajille tai kovakuntoisille sukupuolesta riippumatta. Hinta 4 krt on 45€. Mahdollista myös 3 krt 36€ tai yksittäiset kerrat 13€. ILMOITTAUDU tällä lomakkeella heti mukaan joulukuun kolmelle kerralle!!!!

Spurttia & kehonvoimaa – cross trainingia ulkona säässä kuin säässä pienryhmässä.

Haastetaan lihaskuntoa, juostaan mäkeä, spurttaillaan, tehdään juoksukuntopiiriä. Liikkeistä annetaan suoritusvaihtoehtoja. Treenaamme mäessä, koulun pihalla, hiekkateillä ja pallokentällä oman kehon painolla ja joskus välinein.

Huom! Ne jotka olivat mukana jo lokakuussa, yhteishinta 8krt 80€.

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂 Ja yhdessä treenaaminen on kivaa!

Käytämme kehonpainoa, mutta välillä välineitäkin tai telineitä!

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus! Katsoithan yleiskuvauksen Toiminnallinen ulkoharjoittelu.

Mitä mukaan?! Avoin mieli ja keliin sopivat vaatteet + hanskat (hyvä ote esim. hiihtohanskat tai rautakaupan työhanskat) + lenkkarit jalkaan! Talven treeneihin pimeään aikaan heijastinliivi ja otsalamppu voisivat olla hyviä. LMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ! Jos et jollekin kerralle pääse, voit lähettää kaverin tilallesi.

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua 2-2,5h Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon ja lähialueet! Seuraava on la 13.11.21. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos et ole Jola Training asiakas tai kaveri haluaa mukaan, on hinta 13€.