Polkujuoksu

Tulossa loka-marraskuussa 2020 polkujuoksukurssi Espoon Olarissa. Lisätietoja tulossa tai kysy rohkeasti!

Tämä on sinulle, joka haluat saada ryhmästä iloa ja intoa sekä samalla tekniikkavinkkejä polulle. Onko sinulla uskallusta lähteä pimeille poluille? Tarvitset otsalampun ja sään mukaiset kengät eli mieluusti nastalliset tai polkujuoksukengät! Kysy näistä rohkeasti neuvoa vaikka sähköpostilla tai messengerin kautta eli klikkaa itsesi myös Jola Training FB-sivulle!

Teemme talvipolkujuoksussa mm. juoksutekniikkaa ja mäkiharjoitteita Olarin pulkkamäessä ja noin 45-60 minuuttia (vaihdellen) koluamme polkuja ja myös mäkiä vauhtia vaihdellen. Uskon voivani johdattaa sinut kokonaan uusille polkureiteille!!! Voit olla kokenut polkujuoksija tai melko aloittelijakin. Skaalaamme harjoitteita tarvittessa kaikille sopiviksi ja käytämme ns ”ketunlenkkejä” kovimmille. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on, että pystyy hölkkäämään/juoksemaan vähintään 45 min.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen -käyn useita yöpolkujuoksukisoja vuodessa mm. Nuuksio Night Trail, Himos Winter Trail Night. Kuva Bodom Night.

Harjoituksien kesto on 75 minuuttia. Treenit sisältävät aina alkulämmittelyn, hiukan juoksutekniikkaharjoituksia ja ennen kaikkea polkujuoksua pimeässä. Tervetuloa kehittymään juoksijana, polkujuoksijana, pimeässä liikkujana ja kasvattamaan kuntoa ammattiohjauksessa!

Harjoitukset starttaavat Olarin koulu ja lukion pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8).

Älä epäröi ottaa yhteyttä jola.maisala@gmail.com, jos kurssin tiimoilta jokin asia askarruttaa tai jos vaikka haluaisit yhdistää kurssiin yksilöllistä PT-valmennusta!