Polkujuoksun talvikurssi – tulossa kevättalvi 2022

Polkujuoksun TALVIKURSSI 2022 tulossa kevättalvella 4 tekniikkapainotteista kertaa + 1 pitkä lenkki. Lumitilanteesta riippuen yhdellä kerroista villasukkalenkki (voi osallistua myös tossulla) Paikka Espoon Keskuspuisto: Puolarmaarin ulkoilukeskus, Olarin koulu,, Opinmäen koulu sekä Suna. Pitkä viikonloppulenkki Meiko, Kirkkonummi. LISÄTIETOA ja ilmoittautuminen joulukuussa -21.

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan ohjattuihin 2-2,5h “metsärymyihin”, joissa juostaan polkuja ja umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 13 € hintaan.

Sisältää juoksutekniikkaa ja ennen kaikkea poluilla juoksemista mietityin harjoittein! Keliin sopivat vaatteet (ehkä lisälämpöä ja vaihtohanskat). Liukkaalla nastakengät!