To 4.11 Espoon keskuspuiston MTB-polut tutuiksi

Maksuton Espoon keskuspuiston helpohkoihin polkuihin tutustuminen maastopyörällä to 4.11 klo 15.30-18.00! Ajamme siirtymiä myös hiekkateitä! Sitova ilmoittautuminen tällä lomakkeella! Oma pyörä + kypärä + lain edellyttämät etu-ja takavalo (lopussa hiekkateitä, jo pimeää). Tapaaminen Puolarmaarin ulkoilukeskuksella. Max 6 henkilöä.

Miksi ilmainen kurssi? Ohjaajana toimii kokenut liikunnanohjaaja Jola Maisala. Olen valmistumassa marraskuussa Suomen polkupyöräilynohjaajat ry.n Pyöräilynohjaajaksi ja harjoittelujaksollani pidän muutamia pyöräkursseja! Maastoajokurssit ovat maksuttomia, mutta edellyttävät osallistujilta:

  • Sitovan ennakkoilmoittautumisen TÄSTÄ
  • Palautekyselyyn vastaamisen kurssin jälkeen (sähköpostitse).
  • Ilmoittautuessasi annat luvan myös valokuvaukseen ja kuvien käyttöön Jola Training sivustoilla. (Ota yhtetyttä, jos tämä osallistumisen este)
  • Huom! Osallistujia ei ole vakuutettu. Huolehdithan omasta vakuutusturvastasi.

Aikuisten MAKSUTON maastopyöräilyn alkeiskurssi ti 26.10 klo 16-18 & ti 2.11 HUOM! KELLONAIKA klo 15.30-17.30 Espoonlahdessa. HUOM! 2.11 TÄYNNÄ! Voit osallistua molemmille tai vain yhdelle kurssikerroista! Sopii myös nuorelle yhdessä aikuisen kanssa (täytä lomake kahteen kertaan). Luvassa tekniikkaharjoittelua mm. tekniikkarata kentällä sekä maastossa. SITOVA ennakkoilmoittautuminen lomakkeella välttämätön. Kurssille otetaan min 3 ja max 6 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Tapaaminen: Koulumäen Urheilukenttä, Opettajantie 4.

Tarvitset maastokelpoisen polkupyörän, pyöräilykypärän, etu- ja takavalon sekä mieluusti heijastinliivin. Pyörän jarrujen on toimittava moitteettomasti. Emme aja kovin pimeällä maastossa eli valon ei tarvitse olla supertehokas. Keliin sopivat vaatteet mm. pitkät hanskat, joilla hyvä ajo-ote. OHJELMASSA :

  • Polkupyörä ja varusteet
  • Turvallisuus ja säännöt
  • Turvallinen jarruttaminen (eri jarrut) ja vaihteiden käyttö
  • Tekniikkarata koulun kentällä
  • Maastoajoa (hiekkatie + polku) tekniikka-ajoa ja vinkkejä, Maastoharjoitukset ajamme Hanikan ja Hannusmetsän maastoissa.
  • Pyörän puhdistusvinkit.

Jos edelliset ajankohdat eivät sinulle sovi tai haluat yksilöohjausta tai kaverin kanssa – ota yhteyttä ja teen sinulle sopivan hintaisen tarjouksen. Voit laittaa tiedustelun tästä, myös ilmoittautumislomakkeella.

Lisätiedustelut jola.maisala@gmail.com tai 050-3301275


Tervetuloa oppimaan turvallista ajoa, mutta haastamaan itseäsi ja oppimaan uutta! Sää ei ole oppisen ja hauskan kurssin este!