Jola Training Maanantaijuoksu

 • Maanantaijuoksusta säännöllinen ohjattu juoksutreeni loppuvuoteen 2024!
 • Maanantaijuoksuryhmän syyskausi 12.8.-16.12.2024 elokuulta joululle 18 krt (ei syysloma vko 42) 
 • Luvassa tehokasta juoksuharjoittelua ja juoksutekniikan parantamista jo juosseille PIENRYHMÄSSÄ.
 • Harjoitukset klo 17.15 -> (kesto 75-85 min).
 • Syksyn 2024 ryhmään ilmoittautuminen tästä!
 • Luvassa juoksutekniikka ja tehokasta juoksuharjoittelua jo juosseille PIENRYHMÄSSÄ. 
 • Osa porukasta on ollut mukana vuodesta 2019 ja on ollut toisiaan upeasti tsemppaava – näitä treenejä ei tulisi yksin tehtyä! Ilmoittautuminen on sitova (mahdollinen loukkaantuminen -> kurssin keskeytys toki huomioidaan). Laskutus tapahtuu sähköpostitse.
 • Hinta 225 € (sis verot). Hintaan kuuluu 18 ohjauskertaa.
 • Jos olet kiinnostunut osallistumaan lyhyemmälle ajalle, ota yhteyttä jola.maisala@gmail.com ja katsotaan mahtuuko mukaan!
 • Treenit ulkona. Elokuun ensimmäinen kokoontuminen 12.8 Olarin koululla (Olarinniityntie 4). Muita treenipaikkoja mm. Otaniemen urheilukenttä, Tapiolan urheilupuisto, Westendin tai Suurpellon kuntoportaat, Haukilahden vesitorni ja Leppävaaran urheilupuisto.
 • Ohjaajana koulutettu liikunnanohjaaja ja kokenut juoksukurssien vetäjä Jola Maisala.
 • Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä sekä Whatsapp-ryhmä.

Maanantaijuoksuryhmän ohjauksessa säännöllistät juoksuharjoittelua, saat vinkkejä juoksutekniikkaan ja monipuolisuutta harjoitteluun. Ehkä keväälle tai kesälle sinulla on joku juoksutavoite! Pienryhmässä pidettävä juoksukurssi on avoin kaikille, jotka pystyvät hölkkäämään/juoksemaan vähintään 5 km yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että eri tasoisten juoksijoiden harjoittelu yhdessä onnistuu mainiosti. Ryhmästä saa hienosti tsemppiä ja vauhtiapuja. Liukkaan & haastavan kelin sattuessa saatamme muuttaa suunnitelmia ja tehdä esim. vetojen sijaan juoksijan kuntopiiriä.

Ohjauksen rakenne noudattelee kaavaa: 1) lämmittely, 2) juoksukoordinaatiot (tekniikkaharjoitukset), 3) kovempitehoinen pääharjoitus, 4) jäähdyttely (+ venyttely).

Tarkat kurssipaikat kullekin harjoituskerralle ilmoitetaan / tarkennetaan Whatsapp-ryhmässä. Myös suljetussa Facebook-ryhmässä jaetaan lisää juoksuinformaatiota ja sovitusti kurssilaisten juoksun ja harjoitteiden videointeja ja kuvia. FB-ryhmään ei kuitenkaan ole pakko liittyä. Ensimmäisen kerran tapaamispaikkana on Olarin koulun sisäpiha (Olarinniityntie 4).

Lisätietoja: jola.maisala(@)gmail.com , Messenger tai puhelimitse / WA. Otathan myös instasta @jolatraining ja Facebook-sivut seurantaan.

P.S. Joka kuukausi pyörivät pitkät treenit 2-2,5h MetsärymytKäynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä talven tullen myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina mm. Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko & Kauhala, Kopparnäs (Inkoo) sekä Siuntio. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 14 € hintaan.