“Juoksutekniikkaa & tehoja” Juoksukurssi Tapiolassa

Juoksukurssi Tapiola: “Juoksutekniikkaa & tehoja” 3 krt Tiistaisin: 16.5-30.5.2024 Silkkiniitty, Tapiola klo 17.30-18.30. Kurssi on jo jonkin verran juosseille tai kokeneille. Harjoittelemme juoksutekniikkaa, teemme intervalliharjoituksia sekä alamäki- ja ylämäkiharjoituksia! Sopii eri kuntoisille, sillä harjoitteet tehdään pienellä alueella Ilmoittautumislomake TÄSSÄ.

  • Haluatko parantaa juoksutekniikkaasi?
  • Onko suunnitelmissasi saada juoksusta säännöllinen harrastus?
  • Haluatko tehokkaan juoksutreenin?
  • Saat ammattitaitoista, turvallista ja motivoivaa ohjausta ja opit parempaa juoksutekniikkaa.
  • Pieni ryhmä mahdollistaa myös osallistujien juoksun havainnointia!
  • Ryhmä tsemppaa hyviin suorituksiin!
  • Pystyt jo nyt hölkkäämään/juoksemaan yhtäjaksoisesti min 20 min.
  • Kurssi soveltuu myös paljon juosseille, sillä harjoittelemme runsaasti tekniikkaa ja teemme tehoharjoituksia pienellä alueella!

Aika: Tiistaisin: 16.5-30.5.2024 (3 krt) kello 17.30-18.30. Paikka: Tapiola, Silkkiniitty. Ensimmäinen tapaaminen Espoon kulttuurikeskuksen edessä.

Hinta: 3 krt 47 € . (Sitovat ilmoittautumiset. Laskutus sähköpostitse). Myös kertamaksu 20€.

Kurssi järjestetään hyvien yhteyksien päässä Tapiolassa. Kurssin ohjaajana toimii juoksuvalmentaja liikuntaneuvoja (liikunnan ammattitutkinto), koulutettu triathlonvalmentaja ja kestävyysurheilija Jola Maisala / Jola Training

Varusteiksi tarvitset juoksukengät ja sinulle mukavat urheilulliset vaatteet esim. verryttelyhousut tai juoksutrikoot, ehkä juomapullon lämpimällä kelillä.

Asiakaspalautteita juoksukursseilta:

Tekee joka kerta niin hyvää päälle ja kropalle tässä vauhdikkaassa elämänvaiheessa. Olen myös oppinut jollain tasolla tykkäämään juoksemisesta tämän ansioista, joten iso kiitos näistä! 💕”

Monipuolisia juoksutekniikkaharjoituksia ja paljon uusia juttuja, vaikka olen aiemminkin vastaavia tehnyt. Hyvin mietitty tehokas intervalliharjoitus joka treenissä ja sain yksilöllistä palautetta. Tykkäsin myös Silkkiniitystä paikkana ja ylämäkitreeni vesitornille oli tosi tehokas!”