Pieni kuntotesti

Pieni kuntotesti! Haluatko selvittää omaa kuntotasoasi kevyellä tavalla?! Ilman esivalmistautumista tai jännittämistä! Tule tekemään kuntotesti ulkona (tai sisätiloissa) yksin tai pienessä ryhmässä helpolla tavalla. Kuntotestejä järjestetään yksityishenkilöille ja pienryhmille – myös kysynnän mukaan. Mukaan mahtuu max 8 henkilöä!

Testit suoritetaan (Tapiolan) Urheilupuistossa tai muussa sovitussa paikassa. Tapiolan Urheilupuiston Kuntokontti (Urheilupuistontie, kuntokontti). Urheilupuistontie 2.

Tule tekemään pieni juoksutesti (tai kävelytesti) sekä mm. vatsalihaksia, punnerrusvoimaa, tasapainoa, jalkojen voimaa, selkälihaksia mittaavat testit. Testi tehdään pienryhmässä ja saat oman pienen analyysin sähköpostitse ja ehdotukset kunnon kohottamiseen. Osa testipatteriston liikkeistä on UKK-testin standardoituja liikkeitä, joita voidaan verrata omaan sukupuoleen ja ikäryhmään sekä kuntoluokkaan. Testin kesto on noin 60 min lämmittelyineen ja ohjeineen. Hinta on 40 € (si verot) per henkilö, jos osallistujia min. 6 ja yksilötapaamisena 120 € (sis verot). Testi voidaan toistaa n. 3 kk päästä uudelleen tai ohjeiden avulla itsenäisesti.

Miten varustautua!? Älä harjoittele raskaasti edellisenä päivänä. Älä harjoittele lainkaan samana päivänä. Ei edellisenä, eikä samana päivänä alkoholia. Samana päivänä vältä tupakointia. Syö normaaliin tapaan ja ota 1-2 tuntia ennen testiä välipalaa ja muista juoda jonkin verran vettä. Ota vesipullo, liikuntavaatteet ja lenkkarit mukaan sekä reipas avoin mieli!

Ilmoittaudu sähköpostilla jola.maisala@gmail.com tai laita messsenger viesti jolatraining Facebook -sivulla!

Laajemmin testaamisesta ja Jola Training personal training eli yksilöharjoitteluun liittyvistä testausmahdollisuuksista voit lukea lisää http://www.jolatraining.fi/testaus/