PERUTTU Polkujuoksun kevätkurssi to 20.4

Peruttu (siirtyy syksyyn) liian pienen ilmoittautumismäärän vuoksi Suosittu polkujuoksukurssi: keväiset polut & tekniikkaa pienryhmässä torstaisin 20.4-11.5 (4 krt) Kellonaika 18.30 ja kesto n. 70-90 min. Espoon keskuspuisto + lähialueet. Hinta 4 krt / 68€ ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Ensimmäinen tapaaminen 20.4 Olarin koulu (Olarinniityntie 4) . Muut kerrat: 27.4 Puolarmaarin ulkoilukeskus (Puolarmaari 12), 4.5 Opinmäen liikuntahalli (Lillhemtintie 1) ja 11.5 Olarin koulu.

Luvassa lämmittelyä poluilla, välillä lyhyet juoksukoordinaatioharjoitukset ja polkujuoksua nopeutta vaihdellen, maaston lukemista sekä harjoittelemme polkujuoksutekniikkaa ylä- ja alamäissä. Tervetuloa hakemaan vauhtia ja tekniikkavinkkejä poluille! Myös tietoa polkujuoksutapahtumista ja varusteista! Tämä sopii sopii kokeneemmallekin polkujenkävijälle tai sileältä poluille siirtyjälle. Pystyt etenemään useita kilometrejä treeneissä, sillä siirtymiä teemme yhdessä ja tekniikkaosuuksia omavauhtisesti.

Hinta on 4 kerralta 68 € (sis verot). Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen olet mukana kurssilla ja saat sähköpostiin vahvituksen + laskun. Jos joku ohjauskerroista ei sovi, voit tulla korvaamaan muulle Jola Training kevään kurssille esim. Tapiolan juoksutekniikka tiistaina. Myös kertamaksu 20€.

Sisältää juoksutekniikkaa ja ennen kaikkea poluilla juoksemista mietityin harjoittein! Mahdollisia vauhtieroja tasoitellaan mm. ketunlenkeillä (lisälenkeillä) tai mäkivetojen toistomäärillä/pituuksilla. Halukkaille varustetietoutta ja myös tietoa polkujuoksussa kisailusta.

Polkujuoksu sopii hyvin myös yhdistettynä toukokuisiin kursseihin Juoksutekniikka paremmaksi (tiistaisin Tapiola) sekä toiminnallinen treeni (sunnuntai Tontunmäki)!

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua maksutta 2-2,5h Metsärymyihin, joissa juostaan umpimetsää & polkuja. Paikkoina mm. Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko & Kauhala, Kopparnäs (Inkoo) ja Siuntio. Näitä järjestetään la/su tai arki-iltaisin noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 13 € hintaan.