Polkujuoksuleiri Nuuksion Solvallassa

Alla vielä vanhat tiedot. Leiri jälleen 26-27.4.2025!

Jola Training järjestää upean polkujuoksuleirin huhtikuussa 20-21.4.2024 Nuuksion Solvallan Urheiluopistolla. Keväällä 2023 järjestetty leiri keräsi paljon kiitosta! Luvassa on lauantaista sunnuntaihin polkujuoksutekniikkaa, treeniä & yhdessäoloa syömisineen upeissa maastoissa. Huolella suunniteltu treeniohjelma sisältää neljä polkujuoksuharjoitusta (tekniikkaa, pitkä treeni, hämäräpolkujuoksu) & juoksijan venyttelyt. Hintaan kuuluu yöpyminen ryhmälle varatussa Pikku-Solvalla majoitustilassa & ruokailut Solvallan päärakennuksessa. ILMOITTAUTUMISLOMAKE TÄSTÄ!

Alustava leiriohjelma löytyy alta. Leirin järjestää Jola Training & ohjaajina kokeneet polkujuoksijat Jola Maisala & Tuomas Maisala!

Kenelle sopii? Kokeneelle polkujuoksijalle, jolla jo kilometrejä ja kisakokemuksia takana. Sopii hyvin myös aloittelijalle, jolla on kestävyyskuntoilutaustaa. Osa harjoitteista yhdessä ja jakaudumme myös ryhmiin! Harjoitukset on suunniteltu eri kuntotasot huomioiden.

Leirin kokonaishinta 250 € (sis alv) Sisältää: treenit la & su, 1 yön majoitus Jola Training polkujuoksuleirin omassa käytössä olevassa Pikku-Solvallassa sis. lakanat & pyyhkeet. Hintaan kuuluu runsas iltapala la iltana ja aamiainen Pikku Solvallassa ja Folkhälsanin valmistamat päivällinen ja lopetuslounas. Mukaan kannattaa ottaa myös omaa juoksuevästä. Majoitustila Pikku-Solvalla, jossa myös keittiötila ja luentotila. Illanviettoon on varattu myös rantasauna (kuuluu hintaan).

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi tällä lomakkeella. Lisätietoja jola.maisala@gmail.com Varaus on sitova, mutta sen voi siirtää toiselle henkilölle. Majoitukseen mahtuu 11 osallistujaa (+ 2 lisäpaikkamahdollisuutta) & lisäksi lerille voidaan ottaa 6 henkilöä ilman yöpymistä (ruokailut ostettavissa erikseen). Ei majoituttuville leirihinta kaikkine ohjelmineen (myös sauna ja iltapala tai aamupala) on 150 €. Erikseen on ostettavissa päivällinen ja lounas.

Alustava leiriohjelma (täsmentyy)

Lauantai 20.4

Klo 12..10-12.30 Majoittuminen Folkhälsan Solvallan “Pikku-Solvallaan”

Klo 12.30 Esittelyt + aloituslenkki + tekniikkaharjoitukset n. 2-2,5h. Jakoa myös vauhtiryhmiin. 

Klo 16-17.30 päivällinen

Klo 17.45-18.45 Varusteinfoa ja tietoa polkujuoksusta lajina + tapahtumista. Monipuolisen harjoittelun rakentaminen.

Klo 18.45 Iltapolkujuoksu & tekniikkaa (oma lamppu varuiksi, lainkaankin saa. Aurinko laskee vasta n. 20.30) 

Klo 20-21.30 Rantasauna + avanto

Ohjattua venyttelyä ennen ja/tai jälkeen saunana. Illanviettoa + iltapala (leipä, hedelmä, suolaista, alkoholittomat virvokkeet). 

Sunnuntai 21.4

Klo 7.15-7.50 Aamun herättelevä polkujuoksu (vapaaehtoinen) TAI 

Klo 7.30 Lempeä aamuvenyttely 

Klo 8-9 Aamupala (tarjolla jo 7.30) + pieni lepo

Klo 9.30-11.45 Polkupitkis (oma välipalaa mukaan!)

Klo 12 kieppeillä: Suihku ja huoneiden luovutus

Klo 12.15-13.30 Päätöslounas

Mukaan: säähän sopivat varusteet ja vaihtovaatetta, pitkälle lenkille juomankantosysteemi esim. juoksureppu, 1-2 polkujuoksukengät (suunnistuskengät ok), uima-asu.

Leiriläisiä ei ole vakuutettu Jola Training toimesta (Suositus: kattava ITRAn polkujuoksuvakuutus). Matkat Solvallaan eivät kuulu leirin hintaan. Majoittuminen (5 kpl) 2 hengen huoneissa + (1 kpl) 1 hengen huone. Lisäksi 2 lisämajoitusmahdollisuutta.

Tervetuloa elämykselliselle polkujuoksuleirille!