Polkujuoksun minikurssi

PIENRYHMÄSSÄ kahden harjoituskerran POLKUJUOKSUN MINIKURSSI Espoon keskuspuistossa tiistaisin 29.9 ja 6.10 klo 17.30-18.30. Tämä on täsmäkurssi polkujuoksun aloittamiseen ja harjoitukset sopivat myös kokeneemmille! Harjoituksissa teemme ”ketunlenkkejä” ja toistamme osin samoja mäkiä. Luvassa on lämmittelyä poluilla, lyhyet juoksukoordinaatioharjoitukset ja juoksemme poluilla nopeutta vaihdellen sekä harjoittelemme polkujuoksutekniikkaa ylä- ja alamäissä. Hinta 25 €. Ilmoittautuminen TÄSTÄ pikaisesti!

Tämä on sinulle, joka haluat saada ryhmästä iloa ja intoa sekä samalla tekniikkavinkkejä polulle. Treenin lomassa saat tietysti myös varustetietoutta tai vaikka tietoa polkujuoksukisoista.

Harjoitukset starttaavat Olarin koulun pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8). Mukaan tarvitset juoksuun sopivat vaatteet ja lenkkarit jalkaan. Jos sinulla on polkujuoksukengät tai suunnistuskengät, valitse ne. Juomapulloa et maastossa voi kantaa mukana kädessä, mutta tunnin selviää ilmankin.

Vinkkeinä! Suosittelen lämpimästi myös facebookryhmää Espoo Trail Run. Suunnitteilla myös Polkujuoksun pimeäpolkujuoksu, jonka kuvaukseen voit jo tutustua.

Älä epäröi ottaa yhteyttä: messenger tai jola.maisala@gmail.com