POLKUJUOKSU torstaisin 8.9-6.10.2022

Polkujuoksukurssi Espoon keskuspuistossa torstaisin 8.9-6.10.20022 (5 krt) klo 18.30. Kaksi viimeistä kertaa Yöpolkujuoksua eli polkujuoksun pimeäkurssina, jolloin alkamisaika klo 19. Oma otsalamppu – kysy tarvittessa lainalamppua.

Hinta 85 € (5 krt) ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ. Mukaan voi tulla myös vain päiväkurssille (3 krt) 60€ tai yöpolkujuoksuun (2 krt) 40€. Yksittäiskerrat 20€ MobilePay numeroon: 61601

Paikka Espoon Keskuspuisto: 8.9 Olarin koulu, 15.9 Opinmäen koulu, 22.9 Puolarmaarin ulkoilukeskus ja 29.9 sekä 6.10 Olarin koulu.

Polkujuoksukurssilaisia Espoon keskuspuistossa 2021
Syksyn 2020 Jola Training Pimeäpolkujuoksun osallistujia

Tämä on sinulle, joka haluat saada ryhmästä iloa ja intoa sekä samalla tekniikkavinkkejä polulle. Entä onko sinulla uskallusta lähteä pimeille poluille? Yhdessä on! Tarvitset yöpolkujuoksuun myös otsalampun (lainaan löytyy) ja sään mukaiset kengät eli mieluusti polkujuoksukengät tai nastakengät esim. suunnistuskengät! Varustauduthan myös heijastavin vaattein / heijastimin. Kysy näistä rohkeasti neuvoa!

Voit olla kokenut polkujuoksija tai melko aloittelijakin. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on, että pystyt hölkkäämään/juoksemaan yhtäjaksoisesti vähintään 30 min. Tehokkaammat osiot teemme mm. toistamalla samaa polkumäkeä. Tämä voi olla myös ensikosketuksesi yöpolkujuoksuun tai olet jo kokenut. Saat hyvää valmistautumista myös polkujuoksukisoihin, vaikkapa esim. Aulanko Tower Trail 17.9 (13 / 22 km) tai Nuuksio Night Trail 30.9 (13km) tai Hercules Trail Run (Porvoossa päivä ja yövaihtoehdot), Eerikkilä Trail Run 8.10 tai Helsinki City Trail 22.10 tai vaikka keväälle. Mitään kisailutavoitteita ei kuitenkaan tarvitse olla!

Tervetuloa ammattitaitoiseen ohjaukseen! Jola käy useita yöpolkujuoksukisoja vuodessa mm. Nuuksio Night Trail, Himos Winter Trail Night. Kuva Bodom Night 2019.

Harjoituksien kesto on 70-90 minuuttia. Treenit sisältävät aina alkulämmittelyn, hiukan juoksutekniikkaharjoituksia ja polkujuoksutekniikkaharjoituksia mm. ylämäki- ja alamäkitekniikkaa ja intervalleja. Koluamme vaihtelevia polkuja ja myös mäkiä. Uskon voivani johdattaa sinut kokonaan uusille polkureiteille! Viimeisillä kahdella kerralla on luvassa polkujuoksua pimeässä. Luvassa viimeisillä kurssikerroilla myös nopeatempoista heijastinrataa. Tervetuloa kehittymään juoksijana, polkujuoksijana, pimeässä liikkujana ja kasvattamaan kuntoa ammattiohjauksessa! Tietoa myös varusteista ja turvallisuudesta + suunnistuksesta (suunnistaa ei tarvitse osata). Ensimmäinen harjoitus Olarin koulun pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8).

Toisena ohjaajana yhdellä kurssin kerralla mukana Tuomas Maisala. Hän on 2019 Ylläs-Pallas 160 km ja Vaarojen Maraton 130 km voittaja. sija. Kuva: Aapo Laiho (2019 NUTS Ylläs-Pallas). Tuomas voitti myös 2022 NUTS300 eli 323km polkujuoksukilpailun. Tuomaksen omia tunnelmia kisoista tuomas.maisala.net/home

P.s. Suunnitteilla myös Polkujuoksun talvikurssi. Kysy tästä jo, jos kiinnostaa! Ja hei muista asiakkaana maksuton etusi osallistua METSÄRYMYIHIN: http://www.jolatraining.fi/metstarymyily/

Älä epäröi ottaa yhteyttä jola.maisala@gmail.com jos kurssin tiimoilta jokin asia askarruttaa. Seuraa myös FB / intsassa @jolatraining