Toiminnallinen ulkotreeni đź’Ą alkaen to 18.8.2022 klo 17-18 đź’Ą

Saat ryhmästä voimaa treenata ja koulutetulta liikunnanohjaajalta neuvot ja vinkit juuri sinulle. Saat siis rääkätä itseäsi tai tehdä harjoitukset lempeämmin. Porukasta löytyy voimaa 💥

Toiminnallisessa ulkotreenissä harjoitellaan torstaisin 8 kertaa. Voit valita myös neljä kertaa

  • Paikkoina: Tapiolan Urheilupuiston kuntokontti 18.8-8.9 (4 krt) ja Olarin koulu (ulkoalueet) 15.9-6.10
  • Hinta: 8 krt (88€), 6krt (68€) tai 4 krt (46€) lomakkeella tai vain kertamaksu MobilePaylla (13€). MobilePay: 61601

Tavataanhan Tapiolan Urheilupuistossa ns. kuntokontilla klo 17-18! Osoite on Urheilupuistontie 3. Syksyn lopputreenit Olarin koululla (Olarinniityntie 4)

Ilmoittautumiset tästä! Mahdollista myös vain ilmestyä paikalle tai napata kaverikin mukaan: kertakäynnit 13 € näppärästi MobilePaylla nro: 61601

Tapiolan Urheilupuiston treenit!
Spurttia & kehonvoimaa – cross trainingia ulkona säässä kuin säässä pienryhmässä. Olarin koulun piha.

Haastetaan lihaskuntoa, juostaan mäkeä, spurttaillaan, tehdään juoksukuntopiiriä. Liikkeistä annetaan suoritusvaihtoehtoja. Treenaamme oman kehon painolla ja joskus välinein. Rankkaa ja hauskaa 💥

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂 Ja yhdessä treenaaminen on kivaa!

Käytämme kehonpainoa, mutta välillä välineitäkin tai telineitä!

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus! Katsoithan yleiskuvauksen Toiminnallinen ulkoharjoittelu.

Mitä mukaan?! Avoin mieli ja keliin sopivat vaatteet + hanskat (hyvä ote esim. hiihtohanskat tai rautakaupan työhanskat) + lenkkarit jalkaan!

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua 2-2,5h Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon ja lähialueet! Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos et ole Jola Training asiakas tai kaveri haluaa mukaan, on hinta 13€.