Polkujuoksun talvikurssi – maaliskuu -24

Polkujuoksun TALVIKURSSI 2024 järjestetään ALKUVUODESTA ”=”¤ tekniikkapainotteisena Espoon keskuspuistossa. 1 kerroista valoisalla + 1 kerroista pimeällä + 1 pitkänä (valoisasta hämärälle). Nyt on mahtava mahdollisuus ottaa Espoon talvipolut haltuun eri olosuhteissa & tekniikkaa treenaten! Saat tekniikkavinkkejä talvisille ja pimeillekin poluille. Saatat hakea uskallusta pimeään maastoon tai vaikka lisävauhtia omille poluille tai kisoihin. Sopii myös kokeneille!

?.3 klo 17 Olarin koulu (tapaaminen sisäpihalla Olarinniityntie 4)

?.3 klo 19 Puolarmaarin ulkoilukeskus (tapaaminen Cafe Puisto, Puolarmaari 12)

?3 klo 18 Opinmäen koulu (tapaaminen Hentebynkadun päässä).

Kesto ensimmäisillä kerroilla 1h ja viimeisellä kerralla n. 2h. Olethan tarkkana, että olet oikeaan aikaan paikalla – joka kerta vaihtuu!

Sisältää juoksutekniikkaa ja ennen kaikkea poluilla juoksemista mietityin harjoittein! Keliin sopivat vaatteet (ehkä lisälämpöä ja vaihtohanskat). Liukkaalla nastakengät! Kahdella viimeisellä kerralla otsalamppu! Mahdolliset lisäkysymykset jola.maisala@gmail.com tai IG @jolatraining tai Messenger kautta.

P.S. Jola Training kurssille osallistuja voi osallistua Metsärymyihin. Käynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan ohjattuihin 2-2,5h “metsärymyihin”, joissa juostaan polkuja ja umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 13 € hintaan.