Tontunmäen toiminnallinen treeni – elo-syys

Tontunmäen toiminnallisessa ulkotreenissä torstaisin alk 12.8.2021-> klo 17-18 kohotetaan kuntoa, spurttaillen, lihaskuntoliikkeillä apuvälineillä ja oman kehon painolla! Välillä tehdään tehdään teematreenejä mm. juoksukuntopiiri, eläintreeni ja vastuskuminauhat. Näissä treeneissä käyvät miehet ja naiset. Pidämme hyvä turvavälit ja ryhmä on pieni! Ilmoittaudu tästä.

Treenaamme paljon Tontunmäen päiväkodin vieressä niityllä ja osin penkeillä. Treenaamme kehonpainolla ja välillä välineet apuna! Tapaaminen ja parkkipaikat Harmaaparranpolun ja Kotitontuntien välissä olevalla paikoitusalueella, Kotitontuntie 23, Espoo

Ilmoittaudu tällä lomakkeella! Hinta 45€ 4krt / 80€ 8krt. Myös kertamaksu 13€. Treenit alkavat to 12.8 ja voit tulla mukaan milloin vain. Jatkamme vähintään 8krt eli syyskuun loppuun.

Haastetaan lihaskuntoa, spurttaillaan, tehdään teematreenejä mm. juoksukuntopiiriä, penkkitreeniä, eläintreeniä, painoilla tai vastuskuminauhoilla.

Spurttia & kehonvoimaa – cross trainingia ulkona säässä kuin säässä pienryhmässä.

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂 Yhdessä treenaaminen on kivaa!

Olarissa (luvassa myöhäissyksyyn ”Räntärääkki”) käytämme kehonpainoa, mutta välillä välineitä tai telineitä!

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus! Katsoithan yleiskuvauksen Toiminnallinen ulkoharjoittelu.

Mitä mukaan?! Avoin mieli ja keliin sopivat vaatteet + lenkkarit jalkaan! Ehkä vielä juomapullo ja matto/pyyhe, mutta ilmankin pärjää.

P.S. Jola Training kurssille osallistuja / ilmoittauneet voi osallistua 2-2,5h Metsärymyihin. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko. Näitä järjestetään la/su tai arki-iltoina noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 12 € hintaan.