Toiminnallinen ulkotreeni Urheilupuisto: kevät

PIENRYHMÄSSÄ tapahtuva Toiminnallinen ulkotreeni / cross training Espoossa, Tapiolan Urheilupuistossa. Treenit ovat 20.4-11.5 TORSTAISIN klo 17-18. Neljän treeninkerran hinta on 46 €. ILMOITTAUTUMISLOMAKE!

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂

Urheilupuiston kuntokontti (Urheilupuistontie 2) on monipuolinen paikka tehdä treeniä! Käytämme nurmea, rataa ja välillä rekkiä ja bokseja. Oma kehonpaino usein riittää ja välillä mukana on (ohjaaja tuo) kuminauhat. Treenit ovat ulkona – säästä riippumatta! Aivan poikkeusolosuhteissa ilmoitetaan facebookissa.

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus!

Osa liikkeistä sisältää juoksua ja hyppyjä – jokainen kuntotasonsa mukaan eli näitä ei ole pakko tehdä. Välillä tehdään määriä ja välillä kelloa vastaan, mutta aina kun tehdään – tehdään tehokkaasti eli treeni on sinulle keskiraskas tai raskas ja välillä ylitetään mukavuusaluetta! Tavoitteena on, että syke nousee ja lihasvoima kasvaa.

Mitä mukaan?! Avoin mieli & keliin sopivat vaatteet ja lenkkarit. Kuntokontin treeneissä käsineet voivat olla kivat (pyöräily, sali tai vaikka puutarhahanskat) sekä juomapullo. Oman alustan voi ottaa halutessaan. Kysy lisää, jos mietityttää!

Viiden kerran treenin hinta on 46 €.  Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 8.  ILMOITTAUTUMISLOMAKE! Yksittäisiin treeneihin voi tulla hintaan 14 € (esim Mobile Pay maksu)

Ihan kaikille sopivien -miehet, naiset, muut, nuoret, vanhat, kovakuntoiset ja vähemmän liikkuneetkin- treenien kesto on 60 minuuttia. Tervetuloa haastamaan itsesi! Tavataan täällä: (Urheilupuistontie 2, kuntokontti)!

Kysy ihmeessä lisää jola.maisala@gmail.com tai facebookissa tai IG @jolatraining