Toiminnallinen ulkotreeni: ryhmät Urheilupuisto (ma) & Tontunmäki (ke)

Toiminnallinen ulkotreeni / cross training järjestetään kahdesti viikossa elokuussa 2020 Espoossa, Tapiolan kupeessa. Voit ilmoittautua toiseen tai molempiin ryhmiin. Yhteen viikkoryhmään osallistuminen (4 krt) on 40 €. Molempiin ryhmiin ilmoittautuessa hinta on yhteensä 65 €. ILMOITTAUTUMINEN

Yksittäisiin treeneihin voi tulla hintaan 12 €. Ilmoita tulosi messenger viestillä tai mailia!

Ryhmä A: Elokuussa maanantaisin (10-31.8) klo 17-18 (4 kertaa) Urheilupuisto TOIMINNALLINEN ULKOTREENI yhdistelmä aerobista ja kehonpainoharjoittelua. (Urheilupuistontie 2, kuntokontti)

Ryhmä B: Elokuussa keskiviikkoisin (5-26.8) klo 17-18 (4 kertaa) Tontunmäki TOIMINNALLINEN ULKOTREENI. Syke nousee, lihaskunto kasvaa ja liikkuvuus paranee. Tontunmäen päiväkodin vieressä niityllä. (parkkipaikat Harmaaparranpolun ja Kotitontuntien välissä olevalla paikoitusalueella, Kotitontuntie 23, Espoo). Huom, jos aloitat ke 12.8 (3 krt) ja otat Urheilupuiston treenin mukaan (4 krt), on yhteishinta näille 55€.

Treenit ovat ulkona – säästä riippumatta ja mukaan voi ottaa mukaan lapsetkin mukaan leikkimään kun itse treenaa!

Eikö tätä voisi tehdä yksin? Ilman muuta!!! Mutta käsi ylös, jos saat itsestäsi hyvät tehot irti ja suunnittelet hyvän tunnin treenin vaihtelevilla liikkeillä ennakkoon 🙂

Täällä ähistään puhistaan, tsempataan ja ylitetään itsemme! Tämä treeni sopii kaikille – kuntotasosta riippumatta! Harjoittelussa toteutuu viisi elementtiä: kestävyys, voima, koordinaatio, liikkuvuus ja nopeus!

Osa liikkeistä sisältää juoksua ja hyppyjä – jokainen kuntotasonsa mukaan eli näitä ei ole pakko tehdä. Välillä tehdään määriä ja välillä kelloa vastaan, mutta aina kun tehdään – tehdään tehokkaasti eli treeni on sinulle keskiraskas tai raskas ja välillä ylitetään mukavuusaluetta! Tavoitteena on, että syke nousee ja lihasvoima kasvaa.

Mitä mukaan?! Avoin mieli & keliin sopivat vaatteet ja lenkkarit. Mukana voi olla myös käsineet sekä juomapullo. Oman alustan voi ottaa halutessaan, jos ruoho on märkä. Kysy lisää, jos mietityttää!

Neljän kerran treenin hinta on 40 € ja valitsessasi sekä ma & ke treenin, on hinta 65 € (tällöin treenikertoja tulee 8) Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 8. Ilmoittaudu molempiin ryhmiin tästä!

Ihan kaikille sopivien -miehet, naiset, muut, nuoret, vanhat, kovakuntoiset ja vähemmän liikkuneetkin- treenien kesto on 60 minuuttia.

Kysy ihmeessä lisää jola.maisala@gmail.com tai facebookissa @jolatraining !!!