Jola Training Maanantaijuoksu

 • Maanantaijuoksusta säännöllinen ohjattu juoksutreeni koko syksylle hyvällä porukalla!
 • Maantaijuoksuryhmä syyskausi (17 krt) 14.8-18.12.2023 (ei syylomalla 16.10, eikä 20.11) 
 • Harjoitukset klo 17.15 -> (kesto 75-85 min).
 • Syksyn 2023 ryhmään ilmoittautuminen tästä!
 • Luvassa juoksutekniikka ja tehokasta juoksuharjoittelua jo juosseille PIENRYHMÄSSÄ. 
 • Osa porukasta on ollut mukana vuodesta 2019 ja on ollut toisiaan upeasti tsemppaava – näitä treenejä ei tulisi yksin tehtyä! Ilmoittautuminen on sitova (mahdollinen loukkaantuminen -> kurssin keskeytys toki huomioidaan). Laskutus tapahtuu sähköpostitse.
 • Jos olet kiinnostunut osallistumaan lyhyemmälle ajalle, ota yhteyttä jola.maisala@gmail.com ja katsotaan mahtuuko mukaan!
 • Hinta 212 € (sis verot). Hintaan kuuluu 17 ohjauskertaa. 
 • Treenit ulkona. Elokuun ensimmäinen kokoontuminen 14.8 Olarin koululla (Olarinniityntie 4). Muita treenipaikkoja mm. Otaniemen ja Matinkylän urheilukentät, Tapiolan urheilupuisto, Esportin sisähalli, Westendin tai Kuurinniityn kuntoportaat, Haukilahden vesitorni ja Leppävaaran urheilupuisto.
 • Ohjaajana koulutettu liikunnanohjaaja ja kokenut juoksukurssien vetäjä Jola Maisala.
 • Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä sekä Whatsapp-ryhmä.

Maanantaijuoksuryhmän ohjauksessa säännöllistät juoksuharjoittelua, saat vinkkejä juoksutekniikkaan ja monipuolisuutta harjoitteluun. Ehkä keväälle tai kesälle sinulla on joku juoksutavoite! Pienryhmässä pidettävä juoksukurssi on avoin kaikille, jotka pystyvät hölkkäämään/juoksemaan vähintään 5 km yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että eri tasoisten juoksijoiden harjoittelu yhdessä onnistuu mainiosti. Ryhmästä saa hienosti tsemppiä ja vauhtiapuja. Liukkaan & haastavan kelin sattuessa saatamme muuttaa suunnitelmia ja tehdä esim. vetojen sijaan juoksijan kuntopiiriä.

Ohjauksen rakenne noudattelee kaavaa: 1) lämmittely, 2) juoksukoordinaatiot (tekniikkaharjoitukset), 3) kovempitehoinen pääharjoitus, 4) jäähdyttely (+ venyttely).

Ilmoittauduttuasi juoksukurssille saat sähköpostiin vahvistuksen (ei automaattinen). Tarkat kurssipaikat kullekin harjoituskerralle ilmoitetaan / tarkennetaan Whatsapp-ryhmässä. Myös suljetussa Facebook-ryhmässä jaetaan lisää juoksuinformaatiota ja sovitusti kurssilaisten juoksun ja harjoitteiden videointeja ja kuvia. FB-ryhmään ei kuitenkaan ole pakko liittyä. Ensimmäisen kerran tapaamispaikkana on Olarin koulun sisäpiha (Olarinniityntie 4). IImoittautuminen tästä!

Lisätietoja: jola.maisala(@)gmail.com , Messenger tai puhelimitse / WA. Otathan myös instasta @jolatraining ja Facebook-sivut seurantaan.

P.S. Joka kuukausi pyörivät pitkät treenit 2-2,5h MetsärymytKäynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä talven tullen myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko & Kauhala, Kopparnäs (Inkoo) sekä Siuntio. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 13 € hintaan.