Jola Training Maanantaijuoksu

  • Maantaijuoksuryhmä harjoittelee elokuusta kesäkuulle. Syyskausi (19 krt ei 6.12) on 16.8-20.12 klo 17.15-> (kesto 75-85 min). Luvassa läpi tuiskun ja tuiverruksen juoksuharjoittelua jo juosseille PIENRYHMÄSSÄ. Ryhmä on ollut kaudella 20-21 toisiaan upeasti tsemppaava – näitä treenejä ei tulisi yksin tehtyä! Vielä mahtuu muutama nopeasti ilmoittautuva uusikin!
  • Kertoja yhteensä 19. Hinta 210 € (sis verot). Ohjaajana koulutettu liikunnanohjaaja Jola Maisala.
  • Ensimmäinen kokoontuminen Olarin koululla (Olarinniityntie 4). Muita treenipaikkoja mm. Otaniemen ja Matinkylän urheilukentät, Tapiolan urheilupuisto, Westendin tai Kuurinniityn kuntoportaat ja Haukilahden vesitorni.
  • Ryhmä jatkaa (uusi ilmoittautuminen) myös kevätkauden kesäkuulle saakka!

Maanantaijuoksuryhmän ohjauksessa säännöllistät juoksuharjoittelua, saat vinkkejä juoksutekniikkaan ja monipuolisuutta harjoitteluun. Ehkä keväälle tai kesälle sinulla on joku juoksutavoite! Pienryhmässä pidettävä juoksukurssi on avoin kaikille, jotka pystyvät hölkkäämään/juoksemaan vähintään 5 km yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että eri tasoisten juoksijoiden harjoittelu yhdessä onnistuu mainiosti. Ryhmästä saa hienosti tsemppiä ja vauhtiapuja. Todella liukkaan & haastavan kelin sattuessa saatamme muuttaa suunnitelmia ja tehdä esim. vetojen sijaan juoksijan kuntopiiriä.

Ohjauksen rakenne noudattelee kaavaa: 1) lämmittely, 2) juoksukoordinaatiot (tekniikkaharjoitukset), 3) kovempitehoinen pääharjoitus, 4) jäähdyttely (+ venyttely).

Ilmoittauduttuasi juoksukurssille saat (n viikko ennen aloitusta) linkin liittyä ryhmän suljettuun Facebook-ryhmään. Tarkat kurssipaikat kullekin harjoituskerralle ilmoitetaan tarkennetaan FB-ryhmässä, jossa jaetaan lisää juoksuinformaatiota ja sovitusti kurssilaisten juoksun ja harjoitteiden videointeja ja kuvia. Ensimmäisen kerran tapaamispaikkana on Olarin koulun sisäpiha (Olarinniityntie 4).

Lisätietoja: jola.maisala(@)gmail.com , Messenger tai puhelimitse. Klikkaathan myös instasta @jolatraining ja Facebook-sivut seurantaan.

P.S. Joka kuukausi pyörivät pitkät treenit 2-2,5h MetsärymytKäynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä toivottavasti myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko & Kauhala, Kopparnäs (Inkoo) sekä Siuntio. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 12 € hintaan.