Jola Training Maanantaijuoksu

  • Maanantaijuoksusta säännöllinen ohjattu juoksutreeni koko keväälle hyvällä porukalla!
  • Maantaijuoksuryhmä harjoittelee kevätkaudella tammikuusta toukokuun loppuun.
  • Kvätkausi (19 krt) 9.1-29.5 (ei talvilomaviikko 8, eikä pääisäismaanantai) Harjoitukset klo 17.15 -> (kesto 75-85 min).
  • Luvassa läpi tuiskun ja tuiverruksen juoksuharjoittelua jo juosseille PIENRYHMÄSSÄ. Osa porukasta on ollut mukana vuodesta 2019 ja on ollut toisiaan upeasti tsemppaava – näitä treenejä ei tulisi yksin tehtyä! Kevään 2023 ryhmään ilmoittautuminen tästä!
  • Ilmoittautuminen on sitova (mahdollinen loukkaantuminen -> kurssin keskeytys toki huomioidaan). Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Jos olet kiinnostunut osallistumaan lyhyemmälle ajalle, ota yhteyttä esim. jola.maisala@gmail.com ja katsotaan mahtuuko mukaan!
  • Hinta 228 € (sis verot). Hintaan kuuluu 19 ohjauskertaa. Treenit ulkona, paitsi yksi ohjaus tammi-helmikuussa Esportin sisähallissa (kuuluu hintaan).
  • Ohjaajana koulutettu liikunnanohjaaja ja kokenut juoksukurssien vetäjä Jola Maisala.
  • Ryhmällä on oma suljettu Facebook-ryhmä sekä Whatsapp-ryhmä.
  • Tammikuun ensimmäinen kokoontuminen 9.1 Olarin koululla (Olarinniityntie 4). Muita treenipaikkoja mm. Otaniemen ja Matinkylän urheilukentät, Tapiolan urheilupuisto, Esportin sisähalli, Westendin tai Kuurinniityn kuntoportaat, Haukilahden vesitorni ja Leppävaaran urheilupuisto.

Maanantaijuoksuryhmän ohjauksessa säännöllistät juoksuharjoittelua, saat vinkkejä juoksutekniikkaan ja monipuolisuutta harjoitteluun. Ehkä keväälle tai kesälle sinulla on joku juoksutavoite! Pienryhmässä pidettävä juoksukurssi on avoin kaikille, jotka pystyvät hölkkäämään/juoksemaan vähintään 5 km yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille. Harjoitukset on suunniteltu niin, että eri tasoisten juoksijoiden harjoittelu yhdessä onnistuu mainiosti. Ryhmästä saa hienosti tsemppiä ja vauhtiapuja. Todella liukkaan & haastavan kelin sattuessa saatamme muuttaa suunnitelmia ja tehdä esim. vetojen sijaan juoksijan kuntopiiriä.

Ohjauksen rakenne noudattelee kaavaa: 1) lämmittely, 2) juoksukoordinaatiot (tekniikkaharjoitukset), 3) kovempitehoinen pääharjoitus, 4) jäähdyttely (+ venyttely).

Ilmoittauduttuasi juoksukurssille saat sähköpostiin vahvistuksen (ei automaattinen). Laita myös kutsupyyntö Maanantaijuoksun suljettuun Facebook-ryhmään. Tarkat kurssipaikat kullekin harjoituskerralle ilmoitetaan / tarkennetaan FB-ryhmässä, jossa jaetaan lisää juoksuinformaatiota ja sovitusti kurssilaisten juoksun ja harjoitteiden videointeja ja kuvia. FB-ryhmään ei kuitenkaan ole pakko liittyä. Ensimmäisen kerran tapaamispaikkana on Olarin koulun sisäpiha (Olarinniityntie 4). IImoittautuminen tästä!

Lisätietoja: jola.maisala(@)gmail.com , Messenger tai puhelimitse / WA. Klikkaathan myös instasta @jolatraining ja Facebook-sivut seurantaan.

P.S. Joka kuukausi pyörivät pitkät treenit 2-2,5h MetsärymytKäynnissä oleville kursseille osallistuvat sekä valmennus- ja PT-asiakkaat voivat tulla mukaan maksutta. Metsärymyissä juostaan polkuja, umpimetsää sekä talven tullen myös kahlataan lumihangessa. Paikkoina Espoon keskuspuisto, Nuuksio ja Kirkkonummen Meiko & Kauhala, Kopparnäs (Inkoo) sekä Siuntio. Näitä järjestetään la/su noin kerran kuussa! Jos ei ole aktiivista kurssia menossa, voi mukaan lähteä 13 € hintaan.