Juoksukurssi Espoo – Olari 2019

Huom! Tämä kurssi on jo pidetty – VASTAAVA TULOSSA syksyllä 2020.

2019 marraskuussa maanantaisin järjestän neljän kurssikerran Juoksukurssin Espoon Olarissa, jolla saat ryhtiä talven treenailuihin. Marraskuu on monelle vaikeaa aikaa treenata tekniikkaa ja tehoharjoituksia yksin. Ryhmästä saa voimaa ja ammattitaitoisessa ohjauksessa saat palautetta juoksustasi ja vinkkejä treeneihin.

Juoksukurssi Espoo – Olari on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat säännöllistää juoksuharjoitteluaan ja saada vinkkejä juoksutekniikkaan sekä saada monipuolisuutta harjoitteluun. Kurssille osallistumisen vaatimuksena on, että pystyy hölkkäämään/juoksemaan vähintään 30 min yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille, sillä vauhdikkaat pääharjoitukset tehdään pienellä alueella.

Kurssille pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen on sitova ja yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa vain yhden henkilön. Kurssille otetaan 8-10 henkilöä. Jos ilmoittaudut kaverin kanssa viimeisillä ilmoittautumissijoilla, pääsette molemmat mukaan. Laskutus tapahtuu sähköpostitse. Saat ilmoittautumisestasi vahvistuksen sähköpostiin. Neljän kerran kurssin hinta on 45 €.

Harjoitukset jäjestetään maanantaisin 4-28.11.2019 klo 18. Harjoituksien kesto on 75 minuuttia. Treenit sisältävät aina alkulämmittelyn, juoksutekniikkaharjoituksia ja teeman mukaisen anaerobisen treenin ja loppuverryttelyn. Tervetuloa kehittymään!

Harjoitukset starttaavat Olarin koulu ja lukion pihasta, Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8).

Aikataulu ja kurssikertojen teemat:

  • ma 4.11 klo 18.00 Olari – Pyramidiharjoitus, hyvä juoksuasento, sykealueet
  • ma 11.11 klo 18.00 Loivan alamäen harjoitus eli ylivauhtinen harjoittelu, hyvä juoksuasento, rytmitys
  • ma 18.11 klo 18.00 Ylämäkiharjoittelu, ylämäkijuoksutekniikka, juoksuvoimaa
  • ma 25.11 klo 18.00 Vauhtileikittelyt, hyvä askelrytmi

Älä epäröi ottaa yhteyttä jola.maisala(miukumauku)gmail.com, jos kurssin tiimoilta jokin asia askarruttaa tai jos vaikka haluaisit yhdistää kurssiin yksilöllistä PT-valmennusta!